Selecteer een pagina

projecten

Bij Retroguild werken wij aan geweldig mooie klassiekers, oldtimers of youngtimers. Benieuwd aan welke auto’s wij werken? Hieronder vind
je een overzicht. 

Volkswagen 1600E Variant

Looptijd: 01 augustus 2019 t/m medio februari 2020

Bij mij werd de vraag neergelegd om een leuke oldtimer uit te zoeken die ingezet kan worden als echte eyecatcher. Zo kwam ik in Finland terecht bij een VW Variant van 1973, ik dacht deze rijdend naar Nederland te brengen. Helaas bleek de motor niet meer in dusdanige staat de hele reis te volbrengen, daarom gaan we deze later met de trailer ophalen. De hele auto wordt weer in originele staat terug gebracht met uiteraard een geheel gereviseerde motor.

Ook op zoek naar een oldtimer?  Neem contact op.

Foto’s

vw T3 pick-up enka

Looptijd: januari 2019

Marjolein van ‘Marjoleins bloemen’ was op zoek naar een leuke auto om te gebruiken als bloemenkraam. Na een omweg, via Kroatië, kwamen wij in Duitsland deze knalblauwe T3 pick-up enka (enkele cabine) tegen. Ik heb haar geholpen met de aankoop, het transport, het invoeren in NL en het rijklaar maken. Marjolein heeft zelf, samen met haar man, de lak bijgewerkt.

Ook op zoek naar een oldtimer?  Neem contact op.

Foto’s

heb je een project?

Wij denken graag met je mee! Stuur een e-mail naar info@retroguild.nl of gebruik het contactformulier. Je mag ons ook altijd bellen: 06 - 48 68 20 37.

Adres

De Wieken 23
8801RA, Franeker

Contactgegevens

info@retroguild.nl
06 - 48 68 20 37

Documenten

Privacy statement