Selecteer een pagina

Diensten

Kom bij ons langs voor regulier onderhoud, restauratie of reparatie van jouw klassieker, oldtimer of youngtimer. We helpen je graag verder. Hieronder vind je een overzicht onze diensten. 

Onze diensten

restauratie

Wil je jouw klassieker, oldtimer of youngtimer restaureren? Je kunt bij ons terecht voor volledige restauratie of deelrestauratie. We zijn gespecialiseerd in las- en plaatwerk, schadeherstel, spuitwerk, motor- en versnellingsbakrevisie en modificatie. We hebben oog voor detail en brengen jouw auto gegarandeerd terug in originele staat.

revisie

Onderdelen van een motor of versnellingsbak slijten of kunnen schade oplopen. Om stilstand of storing te voorkomen is het verstandig om op tijd motorrevisie uit te voeren. Bij Retroguild voeren we zowel kleine klussen als een complete revisie van jouw motor of versnellingsbak uit. We maken alleen gebruik van originele onderdelen, zodat
de ouderwetse kwaliteit in stand blijft.

aankoop advies

Zie jij jezelf al rijden in de auto van je dromen? Als het tijd is om deze droom waar te maken, dan wil je graag een goede aankoop doen. Vaak is het moeilijk om de staat en de waarde van een klassieker, oldtimer of youngtimer in te schatten. Retroguild kan je ondersteunen bij de aankoop van een auto en geeft altijd deskundig en onafhankelijk advies.

Onderhoud

Het ‘gewone’ onderhoud aan jouw klassieker, oldtimer of youngtimer kun je ook bij ons laten uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat jouw auto zonder zorgen de weg op kan.

modificatie

Wil je een snellere motor? Of wil je dat jouw auto geschikt is voor loodvrije benzine? Retroguild voert modificaties aan jouw klassieker, oldtimer of youngtimer uit.

Meer informatie?

Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

heb je een project?

Wij denken graag met je mee! Stuur een e-mail naar info@retroguild.nl of gebruik het contactformulier. Je mag ons ook altijd bellen: 06 - 48 68 20 37.

Adres

De Wieken 23
8801RA, Franeker

Contactgegevens

info@retroguild.nl
06 - 48 68 20 37

Documenten

Privacy statement